web analytics
X بستن

بي حجاب ترين زني که تاحالا ديديد اونم در تهران واي!!

تا مي توانيد شهوت راني و بدحجابي کنيد / عکس

عکس زیباترین دختر سال ایران در سال ۹۵

حرکت بى شــرمانه دختر ایرانی در دبیرستـان دخترانه / عکس

عکس جنجالی و لو رفته از سرویس مدرسه دختران

 

 

آشپزی

طرز تهیه حلوا شکری خوشمزه در خانه


 

 

عادت به خوردن صبحانه ای کامل، یکی از ارکان اصلی تغذیه سالم است. علاوه بر این رعایت تنوع در این وعده نیز حایز اهمیت است؛ به طوری که توصیه می شود هر روز مواد غذایی متفاوتی را برای صبحانه تان انتخاب و امتحان کنید؛ یک روز عدسی، یک روز نان و پنیر و گردو و روز دیگر کره و عسل و حلوا ارده. حتما این را می دانید که حلوا ارده به حلوا شکری نیز شهرت دارد ولی آیا این را می دانستید که ارزش تغذیه ای حلواشکری چقدر است؟ بهتر است چند بار در هفته میل شود؟ و چه کسانی باید آن را وارد برنامه غذایی شان کنند؟ …

 

تاریخچه حلوا ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد و این نمونه مقدماتی از حلواارده امروزی بود. وطن اصلی کنجد هندوستان است که از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است. در حال حاضر چین بزرگ ترین تولیدکننده کنجد در دنیا است. در ایران نیز مقداری کنجد تولید می شود که بیشتر آن به مصرف تهیه روغن و حلوا ارده می رسد.

پایه تولید حلورده ماده ای به نام ارده یا کنجد آسیاب شده است. ارده حاوی پروتئین، چربی و مقداری فیبر است بنابراین حلواشکری خوراکی است که از کنجد کوبیده ( ارده) و شکر تشکیل شده و از خوراکی های مقوی و پرکالری و کم حجم محسوب می شود. به لحاظ وجود شکر در حلواشکری، استفاده از آن در دیابتی ها باید با احتیاط باشد. شیرینی حلواارده (حلورده) در قدیم عصاره کشمش بود اما بعدها با آمدن شکر به بازار، حلواشکری جای حلواارده را گرفت. از آنجا که جزء اصلی این ماده غذایی کنجد است، غذایی مقوی و پرخاصیت و البته پرکالری به شمار می آید. بیایید باهم از اصلی ترین و مقوی ترین ماده تشکیل دهنده حلورده یعنی کنجد صحبت کنیم.

● شاهدانه ای به نام کنجد

در داستان علی بابا و چهل دزد بغداد، موقعی که دزدان برای باز کردن یک قفل عجیب نیاز به یک رمز خاص داشتند، نام کنجد را انتخاب کردند. این نشان می دهد که تمام خوانندگان داستان بانام کنجد آشنایی دارند چون کنجد به محض رسیدن از غلاف میوه که به طور ناگهانی باز می شود به بیرون پرتاب می شود لذا این نام را برای باز شدن ناگهانی در انتخاب کردند. کنجد یکی از قدیمی ترین دانه هاست که بین دانه ها جزو سرشارترین منابع روغنی محسوب می شود. دانه های کنجد به رنگ های سفید، خاکستری و سیاه هستند و نوع سفیدش از همه مرغوب تر است. این دانه منبع غنی از پروتئین بوده و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری آن تأمین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه به کلسیم است. به علاوه با مصرف ۵۰ گرم از آن ۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک نیز رفع خواهد شد. این دانه منبع گیاهی آهن نیز محسوب می شود. به این دلیل خوردن آن به رفع خستگی به خصوص در آنهایی که به کم خونی فقر آهن دچارند، توصیه شده و بهتر است با منابع افزایش دهنده جذب آهن مانند انواع سبزیجات تازه و آب پرتقال میل شود.

 

● طرز تهیه روغن کنجد

 

برای تهیه روغن این دانه معمولا کنجدها را می شویند. سپس دانه ها را آسیاب کرده و در آب می ریزند تا پوست آنها روی آب بیاید. بعد از گرفتن پوست، دانه ها را خشک کرده و در آب جوش می ریزند و خمیر می کنند. این خمیر را تحت فشار قرار می دهند تا روغن آن جدا شود. این روغن را روغن سرد می نامند و از تفاله باقی مانده تحت اثر فشار و گرما روغنی به دست می آید که به نام روغن گرم معروف است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد. اگر می خواهید از روغن کنجد استفاده کنید، دقت داشته باشید که روغن سرد باشد زیرا در اثر حرارت دادن، روغن کنجد خواص خود را از دست می دهد.

● دیابتی ها احتیاط کنند

حتماً مایع نسبتاً غلیظی که چرب است و رنگ کرم تیره دارد را دیده اید، این همان ارده است. این مایع خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است. ارده فاقد هرگونه افزودنی اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است. ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است. ارده را به طرق مختلفی می توان مصرف کرد. می توان آن را به صورت خالص و بدون هیچ گونه افزودنی با نان میل کرد و یا مواد شیرینی از قبیل عسل، شیره انواع میوه ها مثل خرما، انگور و یا مربا به آن اضافه کرد. افرادی که از رژیم غذایی خاصی تبعیت می کنند یا دیابت دارند باید در مورد مصرف آن احتیاط کنند. اما دانش آموزان و آنهایی که به کالری بیشتری نیازمند هستند می توانند از نان های آغشته به آن در میان وعده های صبح و عصرشان بخورند.

 

● اصول نگهداری از حلوا

 

حلوا ارده را باید در محلی خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری کرد. تاریخ مصرف حلواارده را به دقت بخوانید. به دلیل اینکه حلورده دارای کنجد است که سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است، خیلی زود در مجاورت با هوای گرم و تحت تاثیر نور و گرما چربی های آن با اکسیژن ترکیب شده و طعم بدی پیدا می کند بنابراین باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. در صورتی که در محل مناسبی مثل یخچال نگهداری شود، مدت زمان بیشتری قابل استفاده است. در صورتی که پس از مدتی شاهد وجود مقداری روغن روی حلواارده بودید، جای هیچ نگرانی نیست چرا که این ویژگی ذاتی حلواارده است. این ماده روغنی همان روغن کنجد معروف بوده که سرشار از ویتامین است. شما می توانید قبل از مصرف آن را مخلوط کرده و یا روغن آن را جدا کرده و به عنوان روغن مایع مصرف کنید.

ارده نیز مانند حلواارده باید در محلی خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.

● شیر دوست ندارید؟ کنجد بخورید!

 

دکتر سیدضیاالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره کنجد و فرآورده های تهیه شده از آن می گوید: «دانه کنجد دارای ۲۰ تا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است. کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و مخصوصا کلسیم به حساب می آید و افرادی که میل و رغبتی به خوردن شیر ندارند می توانند از کنجد برای تامین نیاز به کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی کلیدی بدن هستند، استفاده کنند. مخلوط کردن کنجد با سایر غذاها باعث غنی تر شدن آنها می شود.

مادرانی که از بدغذایی کودک خود شکایت دارند و اظهار می کنند که کودک شان علاقه ای به خوردن گوشت و شیر ندارد، می توانند با تلفیق برنج و حبوباتی نظیر عدس، سویا، ماش و کنجد بخش زیادی از پروتئین و مواد معدنی کودکان در حال رشد خود را تامین کنند.

علاوه بر این مخلوطی از کنجد و غلات کامل مثل گندم و جو یا نوع پرک شده آن دارای ارزش غذایی بالایی خواهد بود. در شروع تغذیه تکمیلی کودکان اضافه کردن کنجد آسیاب شده و تهیه حریره کنجد در کنار حریره بادام نیازهای کودک به مواد معدنی یاد شده را برطرف خواهد کرد. در کودکان بزرگ تر جایگزین کردن کنجد و بیسکوییت های کنجدی به جای میان وعده های بی ارزشی نظیر پفک بسیار مفید تر و سالم تر و دارای ارزش غذایی بیشتری خواهد بود.

 

می توانید در روز ۳۰ گرم از این دانه استفاده کنید و در عوض معادل آن میزان دریافت کالری مواد غذایی خود حذف کنید. یادتان باشد که خوردن یک قاشق غذاخوری کنجد معادل یک واحد چربی بوده و ۴۵ کیلوکالری انرژی دارد. مصرف کنجد علاوه براینکه سبب افزایش چربی خون نمی شود بلکه کلسترول بد خون را نیز پایین می آورد.

ادامـــــــه مـطـلب

طرز پخت یتیمچه خوشمزه


 

طـرز تـهـیـه یتیمچه :
*. به نقل از آکاایران : ابتدا پیازها را خرد و در کره سرخ کنید.
*. بعد از طلایی شدن آن ها گوجه فرنگی های نگینی را اضافه کنید تا آب بیندازند.
*. پس از گذشت چند دقیقه، بادمجان ها را که از قبل پوست گرفته.
*. نگینی درشت خرد کرده اید، به غذا بیفزایید.
*. نمک و زعفران و کمی آب به این مخلوط بیفزایید.
*. مواد باید با حرارت بسیار کم به مدت 30 دقیقه پخته شوند.
*. غذا را در بشقاب های سفالی آبی سرو و با نان میل کنید.

مقدار کالری :
*. این غذا در مجموع 775 کیلوکالری انرژی دارد و تقسیم آن میان 4 نفر، مقدار کالری دریافتی را برای هر نفر به حدود 200 کیلوکالری خواهد رساند. البته خوردن این غذا با نان به ازای هر برشی که به اندازه یک کف دست است، 80 کیلوکالری به مقدار انرژی دریافتی اضافه می کند.

هر بادمجانی را در یتیمچه نریزید :
*. یتیمچه یکی از غذاهای ارزان قیمت، سیرکننده و خوشمزه است که خوردن آن در تابستان و به خصوص برای افطار توصیه می شود. البته بهتر است آن را برای بچه های تازه به غذا افتاده و یا 2 تا 3 سال سرو نکنید زیرا بادمجان و گوجه فرنگی این غذا عامل ایجاد حساسیت هستند اما برای هرچه خوش طعم تر تهیه کردن آن، بهتر است چند نکته را مدنظر داشته باشید:
1. از آنجا که جزو اصلی این غذا بادمجان است، تلخ بودن آن باعث خواهد شد غذا به کل بدطعم شود و کسی نتواند آن را بخورد بنابراین قبل از ریختن بادمجان ها در غذا، به ظاهرشان دقت کنید که کاملاً مشکی براق باشند و لکه ای سبز روی آن ها دیده نشود. وقتی بادمجان ها را برش می زنید، نباید پر دانه باشند زیرا چنین بادمجان هایی به احتمال زیاد تلخ خواهند بود.
2. برای اطمینان بیشتر از تلخ نبودن، تکه ای از بادمجان خام را که هنوز در غذایتان نریخته اید، بجوید. در صورت تلخ نبودن می توانید با خیال راحت آن را در غذا بریزید.به نظر می رسد بهترین همراه این غذا ماست موسیر و سبزی خوردن است. به این ترتیب، هم ارزش تغذیه ای وعده تان افزایش می یابد و هم گروه های مختلف غذایی را در یک وعده دریافت خواهید کرد.
3. برای اینکه کره مصرفی در این غذا نسوزد، بهتر است ابتدا سبزی هایی مانند پیاز و گوجه فرنگی را در تابه بریزید و بعد از گرم شدنشان، کره را به این مخلوط اضافه کنید.
4. به نظر می رسد بهترین همراه این غذا ماست موسیر و سبزی خوردن است. به این ترتیب، هم ارزش تغذیه ای وعده تان افزایش می یابد و هم گروه های مختلف غذایی را در یک وعده دریافت خواهید کرد.
5. بهترین نوشیدنی همراه یتیمچه به دلیل آنکه این غذا عطر و طعم خاصی دارد، آب معمولی یا نهایتاً یک لیوان شربت آب لیمو البته با کمترین مقدار شکر است.

یتیمچه شما کجایی است؟
*. یتیمچه یکی از غذاهایی است که در هر شهری به روشی خاص تهیه می شود. در نوع شیرازی، در یتیمچه به جای بادمجان، کدوسبز می ریزند و آذری ها آن را با لوبیا و عدس می پزند و در برخی از دستورهای پخت یتیمچه، سیب زمینی نیز یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده این غذاست، اما این دستور پخت یتیمچه کاشانی است. مردم این شهر به جای کره در این غذا «دورده» می ریزند. دورده، ترکیب روغنی و به رنگ قهوه ای است که در اثر آب کردن حجم زیادی از کره در ته ظرف تشکیل می شود و به نظر بسیاری از مصرف کنندگان از خود کره خوشمزه تر است. البته کنار این غذا سبزی خوردن و نان سنگک هم توصیه می شود. در واقع یتیمچه یک غذای پرفیبر است بنابراین کسانی که باید کالری محدودی دریافت کنند، می توانند آن را در برنامه غذایی هفتگی شان بگنجانند.

اگر یبوست دارید
*. خوردن یتیمچه با مقدار زیادی سبزی خوردن به شما توصیه می شود تا فیبر بیشتری دریافت کنید و شدت یبوستتان کاهش یابد. در ضمن، می توانید به جای کره در این غذا روغن زیتون بریزید. البته برای سرخ کردن نباید از روغن زیتون استفاده کنید بلکه می توانید برای پخت آن را به کار برید.

اگر اضافه وزن دارید
*. بهتر است روغن مصرفیتان را به حداقل برسانید زیرا آنچه میزان کالری دریافتی را افزایش می دهد، فقط کره است. در غیر این صورت مخلوط سبزی ها هم حجم معده را پر می کند و هم انرژی نسبتاً محدودی دارد. بهتر است این غذا را با نان برشته و نازک میل کنید.

اگر فشارخون دارید
*. نمک این غذا را کاهش دهید و در آن کمی سیر و سیب زمینی تازه بریزید زیرا سیر فشارخون را کاهش می دهد و سیب زمینی به دلیل پتاسیم فراوان و سدیم بسیار کم برای مبتلایان به فشارخون بالا توصیه می شود. البته خوردن این غذا همراه آب مرکبات می تواند به تنظیم فشارخونتان بیشتر کمک کند.امیدواریم با تهیه این یتیمچه ی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

خواص بادمجان :
*. آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد.
*. از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید.

اختصاصی آکاایران
این غذا در مجموع 775 کیلوکالری انرژی دارد و تقسیم آن میان 4 نفر، مقدار کالری دریافتی را برای هر نفر به حدود 200 کیلوکالری خواهد رساند. البته خوردن این غذا با نان به ازای هر برشی که به اندازه یک کف دست است، 80 کیلوکالری به مقدار انرژی دریافتی اضافه می‌کند.

مواد لازم:
بادمجان خرد شده 8 لیوان 200 کیلوکالری
گوجه فرنگی خرد شده 4 لیوان 100 کیلوکالری
پیاز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
کره 5 قاشق غذاخوری 450 کیلوکالری
نمک و زعفران به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

طـرز تـهـیـه:
* ابتدا پیازها را خرد و در کره سرخ کنید.
* بعد از طلایی شدن آن‌ها گوجه‌فرنگی‌های نگینی را اضافه کنید تا آب بیندازند.
* پس از گذشت چند دقیقه، بادمجان‌ها را که از قبل پوست گرفته و نگینی درشت خرد کرده‌اید،‌ به غذا بیفزایید.
* نمک و زعفران و کمی آب به این مخلوط بیفزایید.
* مواد باید با حرارت بسیار کم به مدت 30 دقیقه پخته شوند.
* غذا را در بشقاب‌های سفالی آبی سرو و با نان میل کنید.

هر بادمجانی را در یتیمچه نریزید
یتیمچه یکی از غذاهای ارزان قیمت، سیرکننده و خوشمزه است که خوردن آن در تابستان و به خصوص برای افطار توصیه می‌شود. البته بهتر است آن را برای بچه‌های تازه به غذا افتاده و یا 2 تا 3 سال سرو نکنید زیرا بادمجان و گوجه‌فرنگی این غذا عامل ایجاد حساسیت هستند اما برای هرچه خوش‌طعم‌تر تهیه کردن آن، بهتر است چند نکته را مدنظر داشته باشید:
1. از آنجا که جزو اصلی این غذا بادمجان است، تلخ بودن آن باعث خواهد شد غذا به کل بدطعم شود و کسی نتواند آن را بخورد بنابراین قبل از ریختن بادمجان‌ها در غذا، به ظاهرشان دقت کنید که کاملاً مشکی براق باشند و لکه‌ای سبز روی آن‌ها دیده نشود. وقتی بادمجان‌ها را برش می‌زنید، نباید پر دانه باشند زیرا چنین بادمجان‌هایی به احتمال زیاد تلخ خواهند بود.
2. برای اطمینان بیشتر از تلخ نبودن، تکه‌ای از بادمجان خام را که هنوز در غذایتان نریخته‌اید، بجوید. در صورت تلخ نبودن می‌توانید با خیال راحت آن را در غذا بریزید.
به نظر می‌رسد بهترین همراه این غذا ماست موسیر و سبزی خوردن است. به این ترتیب، هم ارزش تغذیه‌ای وعده‌تان افزایش می‌یابد و هم گروه‌های مختلف غذایی
را در یک وعده دریافت خواهید کرد
3. برای اینکه کره مصرفی در این غذا نسوزد، بهتر است ابتدا سبزی‌هایی مانند پیاز و گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و بعد از گرم شدنشان، کره را به این مخلوط اضافه کنید.
4. به نظر می‌رسد بهترین همراه این غذا ماست موسیر و سبزی خوردن است. به این ترتیب، هم ارزش تغذیه‌ای وعده‌تان افزایش می‌یابد و هم گروه‌های مختلف غذایی را در یک وعده دریافت خواهید کرد.
5. بهترین نوشیدنی همراه یتیمچه به دلیل آنکه این غذا عطر و طعم خاصی دارد، آب معمولی یا نهایتاً یک لیوان شربت آب‌لیمو البته با کمترین مقدار شکر است.

یتیمچه شما کجایی است؟
یتیمچه یکی از غذاهایی است که در هر شهری به روشی خاص تهیه می‌شود. در نوع شیرازی، در یتیمچه به جای بادمجان، کدوسبز می‌ریزند و آذری‌ها آن را با لوبیا و عدس می‌پزند و در برخی از دستورهای پخت یتیمچه، سیب‌زمینی نیز یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده این غذاست، اما این دستور پخت یتیمچه کاشانی است. مردم این شهر به جای کره در این غذا «دورده» می‌ریزند. دورده، ترکیب روغنی و به رنگ قهوه‌ای است که در اثر آب کردن حجم زیادی از کره در ته ظرف تشکیل می‌شود و به نظر بسیاری از مصرف‌کنندگان از خود کره خوشمزه‌تر است. البته کنار این غذا سبزی خوردن و نان سنگک هم توصیه می‌شود. در واقع یتیمچه یک غذای پرفیبر است بنابراین کسانی که باید کالری محدودی دریافت کنند، می‌توانند آن را در برنامه غذایی هفتگی‌شان بگنجانند.

اگر یبوست دارید
خوردن یتیمچه با مقدار زیادی سبزی خوردن به شما توصیه می‌شود تا فیبر بیشتری دریافت کنید و شدت یبوستتان کاهش یابد. در ضمن، می‌توانید به جای کره در این غذا روغن زیتون بریزید. البته برای سرخ کردن نباید از روغن زیتون استفاده کنید بلکه می‌توانید برای پخت آن را به کار برید.

اگر اضافه وزن دارید
بهتر است روغن مصرفیتان را به حداقل برسانید زیرا آنچه میزان کالری دریافتی را افزایش می‌دهد، فقط کره است. در غیر این صورت مخلوط سبزی‌ها هم حجم معده را پر می‌کند و هم انرژی نسبتاً محدودی دارد. بهتر است این غذا را با نان برشته و نازک میل کنید.

اگر فشارخون دارید
نمک این غذا را کاهش دهید و در آن کمی سیر و سیب‌زمینی تازه بریزید زیرا سیر فشارخون را کاهش می‌دهد و سیب‌زمینی به دلیل پتاسیم فراوان و سدیم بسیار کم برای مبتلایان به فشارخون بالا توصیه می‌شود. البته خوردن این غذا همراه آب مرکبات می‌تواند به تنظیم فشارخونتان بیشتر کمک کند.

 

ادامـــــــه مـطـلب

طرز تهیه مربا هویج خوشمزه در خانه


در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه مربا هویج را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

مربا از پختن میوه با شکر به دست می آید.مربا یکی از خوراکی هایی است که گاهی اوقات می تواند تحولی را در وعده ی صبحانه ی شما ایجاد کند. در اینجا طرز تهیه مربای هویج را برای شما آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه مربای هویج

طرز تهیه مربا هویج

مواد لازم:
هویج ۱ کیلو
شکر ۱کیلو
گلاب نصف استکان
آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
خلال بادام و پسته ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
هویج را پوست کنده و بصورت خلال نازک رنده می کنیم و در ظرف ریخته شکر را هم به آن اضافه می کنیم و با ۴ لیوان آب می گذاریم روی آتش تا مربا جوش بیاید. (گاهی کف مربا را می گیریم) بعد از چند جوش خلال بادام و پسته را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم شربت مربا قوام بیاد و در انتها گلاب و آب لیمو را اضافه کرده بعد از چند جوش مربا آماده است

امیدواریم با تهیه این مربای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

ادامـــــــه مـطـلب

طرز تهیه شربت آلبالو


نوشیدنی های خنک در فصل تابستان خیلی می چسبد. اما برای من شربت آلبالو یک نوشیدنی نوستالوژیک و دوست داشتنی است. یادم هست یک عمه خانوم داشتیم که شربت آلبالوهایش معروف بود. هنوز هم در خانواده ی ما رسم است تابستان که می آید وقت درست کردن شربت و مربای آلبالو است. اون نفر عزیز لطف کردند و مربای آلبالوی خوشمزه شان را آموزش دادند، و به نظر جای شربت آلبالو کنار این مربای خوشمزه خالی مانده بود. پس دست به کار شوید تابستان تان را آلبالویی کنید!

نوشیدنی های آلبالویی با شربت آلبالوی خانگی

نوشیدنی های آلبالویی با شربت آلبالوی خانگی

مواد لازم شربت

  • آلبالو یک کیلو و نیم
  • شکر دو کیلو
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم زنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترش بودن آن کمتر خواهد بود.

طرز تهیه شربت آلبالو

شکر را با 8 لیوان آب حل می کنیم و روی حرارت کمی جوش می دهیم. سپس آن را از صافی رد می کنیم. آلبالو ها را قبلا می شوییم و برگ ها و شاخه هایش را جدا می کنیم. حالا آلبالوها را داخل کیسه ی پارچه ای نازک و تمیزی می ریزیم و آن را می بندیم و در شربت می اندازیم. می گذاریم شربت با حرارت ملایم بجوشد و قوام بیاید. بعد وانیل را داخل شربت می ریزیم و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و آن را از روی حرارت بر می داریم. بسته ی آلبالو را از داخل آن خارج می کنیم و می فشاریم تا شربتی که در آن جمع شده کاملا خارج شود. شربت را پس از سر شدن داخل بطری می ریزیم و در جای خشک و خنک و با در بسته نگهداری می کنیم.

اگر هر نوع شربتی را که می خواهید درست کنید داخل ظرف لعابی درست کنید بی دردسرتر و راحت تر است.

روش دوم تهیه شربت آلبالو

شربت آلبالوی خانگی با روش آب آلبالو

شربت آلبالوی خانگی با روش آب آلبالو

در این روش آب آلبالو ها را می گیریم. 6 لیوان آب آلبالو را با دو کیلو شکر مخلوط کرده و می گذاریم مدتی به حال خود بماند. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و شربت غلیظ شود. حدود بیست دقیقه کافی است، بعد وانیل را در آن می ریزیم و می گذاریم کمی جوش بخورد تا قوام بیاید. شربت را از روی حرارت بر می داریم و صاف می کنیم و داخل بطری می ریزیم. حال می توانید با این شربت تابستانی خنک و آلبالوی داشته باشید، می توانید آن را روی بستنی یا فالوده بریزید و از آن لذت ببرید. نوش جان!

شربت آلبالوی خانگی، گوارای وجود!

شربت آلبالوی خانگی،
گوارای وجود!

ادامـــــــه مـطـلب
دانلود آهنگ شاد

Copyright © 2016 All rights Reserved

"دانلود"download music happy

error: Content is protected !!